Коментари

Пеевски: Такова нещо в държавата не се е случвало - планини от кеш и партия на пудела

   
Пеевски: Такова нещо в държавата не се е случвало - планини от кеш и партия на пудела

Целият "елит" на ПП-ДБ е на тези снимки в дружески, да не кажа особени състояния, с едни контрабандисти, каза председателят на ДПС.

От ПП има много хора. За другите е рано да съдим - нека да им дадем време да докажат.

Това бе първият коментар на председателя на ДПС Делян Пеевски за служебния кабинет на Димитър Главчев, който се закле в Народното събрание днес.

А вие какви времена виждате, че е имало там към момента, отговори Пеевски задочно на коментара на Кирил Петков, че се връщат мутренските времена.

"Такова нещо никога не се е случвало в държавата - планини от кеш, партия на пудела,  мога да кажа, вие се сещате коя е тази партия. Това красиво същество носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са", коментира Пеевски скандала в МВР.

"Видяхте ли кои са на тези снимки? Да видяхте някой от ДПС  някой от ГЕРБ? Целият "елит" на ПП-ДБ е на тези снимки в дружески, да не кажа особени състояния, с едни контрабандисти", заяви още Пеевски. 

"Искрено се надявам прокуратурата да не прикрие нещата и службите за това нещо и да излезе цялата истина наяве. Гражданите трябва да видят кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Видяхме къде са - по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, в които се е финансирало  се вижда какво вече...", допълни Пеевски.

Да говори за мутренски времена Петков, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано особена близост, почвам да се съмнявам в каква близост е цялата тази група, това е нечувано, допълни председателят на ДПС и обяви, че се надява нищо да не бъде скрито и от медиите.

Да се стигне до края - институциите да работят, но и вие да казвате истината, защото България такъв скандал не е виждала до този момент, допълни Пеевски.

Запитан за протестите срещу Калин Стоянов и оставането му начело на МВР, той отговори: брожения от кой - от една измислена организация, съпридружна на партия на пудела?

Като видяхте снимките, кой трябва да остане на снимките? Вижте снимките - кой е на снимките, отговори Пеевски на въпрос дали Калин Стоянов и Живко Коцев трябва да останат на постовете си.

На въпрос кога се очаква да се гласуват и правилата, и членовете на Антикорупционната комисия, Пеевски обясни: Има срокове, има си хронограма, когато е по нея, тогава се гласува. Ние седим зад тези правила и ще гласуваме тези членове.