Коментари Новини

Пеевски доволен от проектокабинета на ГЕРБ

   
Пеевски доволен от проектокабинета на ГЕРБ

Лидерът на ДПС Делян Пеевски поздрави ГЕРБ, че са постъпили "отговорно към България" с връщането на първия проучвателен мандат за съставяне на правителството изпълнен. Той отново даде заявка, че би подкрепил техния проектокабинет. 

В позиция, разпространена от пресцентъра на партията, Пеевски пише, че ГЕРБ са постъпили отговорно към хората и държавата, като са ги спасили от "безвремието на служебните правителства и политическата криза" през последните три години. По думите му подобна криза повече никога не бива да се повтаря.

Ето какво заяви санкционирания по глобалния закон "Магнитски" депутат Делян Пеевски: 

"Това правителство ще получи подкрепата на ДПС, защото е важно да продължим да работим за хората, както го правихме последните 9 месеца. И ще подкрепяме правителството, докато работи за хората и си спазва обещанията към българските граждани.

В парламента сега трябва да продължи постигнатото с промените в конституцията, с промени в законите, за да има реална съдебна реформа и битка с корупцията.

Хората и страната имат нужда от стабилност и сигурност, които ние като лидери на партиите си им дължим и ДПС няма да отстъпи от тази своя отговорност."