Новини Реакция

Ваня Григорова влиза в битката за депутат

   
Ваня Григорова влиза в битката за депутат

Ваня Григорова влиза в битката за депутати, обяви тя във фейсбук. 

Настъпил е преломният момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си. Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори, пише общинската съветничка в СОС, без да уточнява дали ще се явява с обща листа с Мая Манолова.  

Григорова обяснява решението си с резултата си от местния вот в столицата, където като кандидат за кмет на София остана втора с малка разлика след Васил Терзиев. 

На местния вот получих огромно доверие. То ми дава увереност, че всичко, което предлагах в кампанията в София, е възможно да се случи на национално ниво. Не само е възможно, задължително е, ако искаме хората да не търсят по-спокоен и достоен живот в чужбина, а да се реализират в родината си. Допълнително ме мотивират хилядите писма, съобщения и обаждания от цялата страна, с призиви да се обединим със съмишленици, да предложим политики и да направим всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и независима в отстояването на националните ни интереси, пиши Григорова.

Протягам ръка на работещите и на техните представители - нека пренесем тази сила заедно в цялата страна! С надежда за една Солидарна България, в която има нужда от всеки и никой не е изхвърлен зад борда!, заявява още Григорова, чието сдружение се нарича Солидарна България.