Развлечения

Ози Озбърн отмени световното си турне

  01.02.2023 12:00  
Ози Озбърн отмени световното си турне

Иконата на хеви метъл музиката Ози Озбърн отменя световното си турне. Новината съобщи самият той във Фейсбук профила си преди около час.

"Това вероятно е едно от най-трудните неща, които някога e трябвало да споделя с моите верни фенове. Както знаете, преди четири години претърпях тежък инцидент, при който увредих гръбначния си стълб. Моята единствена цел през това време бе да се върна на сцената. Гласът ми е съвсем наред. Въпреки това обаче, след три операции, лечения със стволови клетки, безкрайни физиотерапевтични процедури и последното новаторско Cybernics (HAL) лечение, тялото ми все още е физически слабо" - написа Ози в профила си.

В текста Озбърн казва, че се е опитал да пребори последствията от инцидента, но към момента е физически неспособен да проведе турнето си.

"Никога не съм си представял, че дните ми на турне ще завършат по този начин. Екипът ми в момента измисля идеи къде ще мога да пея, без да се налага да пътувам от град на град. Искам да благодаря на моето семейство, моята група, моя екип, моите дългогодишни приятели, Judas Priest, и разбира се, на моите фенове за тяхната безкрайна отдаденост, лоялност и подкрепа и за това, че ми дадоха живот, който никога не съм мечтал, че ще имам. Обичам ви всички…" - написа Озбърн.

Мнозина фенове се включиха в профила на Ози и изразиха своята подкрепа. Други пък си задават логичния въпрос - дали това не е прощаването с публиката на рок динозавъра Ози Озбърн и неговото излизане в пенсия.

Ози изказва благодарност на всички, които са закупили билети и търпеливо са чакали той да се възстанови, и заявява, че парите ще бъдат върнати от компанията, организатор на турнето.