Анализи Коментари

Николай Нанков: Не го знам що за архитект е Шишков, но никакъв администратор не е

  30.01.2023 13:50  
Николай Нанков: Не го знам що за архитект е Шишков, но никакъв администратор не е

"Не го знам що за архитект е Шишков. Но никакъв администратор не е. Защо ли? Защото законът, който предлага, е върхът на безумието и некомпетентността. Прилича повече на нещо средно между миш-маш, тюрлюгювеч и имам баяайлдъ и създава повече проблеми, отколкото да дава решения", това написа в своя фейсбук профил депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

"Търпимост, та търпимост! Търпимостта няма да направи “незаконните” според него обекти - законни. Нещо повече - те никога няма да могат да бъдат въведени в експлоатация - как ще ги одобри Държавната приемателна комисия. По тях няма да могат и да се събират тол такси, ако обектите са пътища. И още, и още. Но кой да ти мисли! Шишков се е вторачил, явно хал хабер си няма от ЗУТ и натиска цялата му подопечна администрация да произвежда небивалици. Защото проблемите, за които говори, могат да се решат и без промени в закона. А за месец, с малко повече работа. Административна работа", добави още Нанков.

Той сподели, че според него такива са възможностите на Иван Шишков.

"Но пък измисля какви ли не фантасмагории - пътища имало незаконни, после измисли, че свързването на рамките за тола било незаконно…А всъщност каква може да е целта му - чрез тежко лобистки промени за преместваемите обекти да си реши стари проблеми от годините като главен архитект. И то с цената десетки хиляди засегнати бизнеси. Няма да стане", написа в заключение депутатът от ГЕРБ.