Развлечения

Години ще са нужни на Джеръми Ренър, за да се възстанови напълно

  17.01.2023 17:30  
Години ще са нужни на Джеръми Ренър, за да се възстанови напълно

Състоянието на Джереми Ренър е много по-тежко, отколкото се съобщаваше досега след инцидента с моторен снегорин, твърдят приятели на актьора. Ренър е помагал на закъсал член на семейството, чийто автомобил е закъсал в близост до имението му край езерото Тахо, Невада, когато го е прегазил седемтонен снегорин, припомня Daily Mail. Тогава представители на Ренър заявиха, че той е получил гръдна травма и ортопедични наранявания, както и че след операция е в критично, но стабилно състояние. Сега обаче негови приятели казват, че нараняванията на Ренър са много по-тежки, отколкото се опасяваха, и че той "почти е останал без кръв" и "почти е умрял", докато е чакал да пристигне спешна помощ. "Много по-лошо е, отколкото се знаеше. Джеръми е много наясно с факта, че едва не е умрял там", казва източник пред RadarOnline.

"Дясната страна на гърдите на Джеръми е смазана, а горната част на торса му е пропаднала. Освен това е имал тежка рана на главата, която е кървяла, както и нараняване на крака".

Съобщава се, че актьорът е наясно със степента на нараняванията си и му предстои дълъг път на възстановяване, като според приятелите му може да отнеме до две години, преди да се върне в старата си форма.

"Джеръми изпитваше силни болки и имаше затруднения с дишането", казва източник пред RadarOnline. "Той знаеше, че е в лошо състояние и че може да не успее да се възстанови от това. Говори се, че увреждането на гърдите на Джереми е било толкова значително, че се е наложило да бъдат реконструирани по време на операция, продължава източникът. Досега актьорът е претърпял две операции и вероятно през следващите седмици ще му се наложи да претърпи още една - на крака. Лекарите са склонни да разсрочват операциите, за да дадат време на естествения оздравителен процес на организма да се задейства, и случаят е точно такъв.

Членовете на семейството на Ренър са до него, включително майка му Керли и сестра му Ким, след инцидента. Те му помагат да се забавлява, докато актьорът се лекува.

"Джеръми се справя добре. Доста е упоен и има тръби, които му помагат да диша, но той е боец и е решен да се справи с това.", казват те.

В понеделник Ренър сподели в социалните мрежи снимка на заснежената обстановка в езерото Тахо. 52-годишният актьор от "Кметът на Кингстаун" заяви, че му липсва неговото "щастливо място".

Миналата седмица сестра му Ким заяви пред People, че той работи усилено, за да възстанови здравето си с терапия в болница.

"Ако някой познава Джереми, той е боец и не се заиграва" каза тя. "Той постига всички цели на прогреса. Не бихме могли да се чувстваме по-позитивно за пътя напред'.

Вторият сезон на драмата "Кметът на Кингстаун", в която той участва в главна роля, дебютира по Paramount+ в неделя вечер, а публикация в социалните мрежи даде възможност на приятелите и феновете му да отправят още добри пожелания към него.

Припомняме, че актьорът беше откаран с хеликоптер в медицинско заведение, след като беше "напълно смазан" от седемтонен снегорин в хижата си в езерото Тахо около 10 ч. сутринта на Нова година, докато се опитваше да изтегли автомобил, заседнал в снега. На 2 януари той претърпя операция и оттогава е в интензивното отделение.

Обичаната звезда, която в събота отпразнува 52-ия си рожден ден в интензивното отделение, претърпя две операции за поставяне на метални щифтове около краката си, както и операция на гръдния кош, след като остана в критично състояние след ужасяващия инцидент. След хоспитализацията си Ренър продължи да споделя личните си актуализации с феновете и последователите си в социалните медии, което започна със селфи, което си беше направил, докато си почиваше в интензивното отделение. По лицето му се виждаха забележими синини, а актьорът написа към снимката: "Благодаря на всички за добрите думи. Сега съм твърде объркан, за да пиша. Но изпращам любов на всички вас." По-късно той сподели клип, на който се вижда как е поглезен от подкрепящите го сестра и майка, докато получава релаксиращ масаж на скалпа.

"Денят в интензивното отделение се превърна в невероятен спа ден със сестра ми и майка ми. Благодаря ви много", пише той в заглавието на туита. В петък звездата на Marvel сподели болнични кадри, на които се вижда как го карат за компютърна томография или ядрено-магнитен резонанс. Под видеото, на което го водят към голям високотехнологичен апарат за образна диагностика, Ренър написа: "Пожелавам на всички вас една много специална нощ".