Новини Реакция

Манолова: Ще станем свидетели на поредни безпринципни коалиции след изборите

  29.09.2022 09:54  
Манолова: Ще станем свидетели на поредни безпринципни коалиции след изборите

Ще сме свидетели на поредни безпринципни коалиции след изборите на 2 октомври. Това заяви лидерът на “Изправи се България” Мая Манолова в студиото на "Здравей, България".

“ГЕРБ плюс посолските партии са готови да пренебрегнат обещанията към избирателите. Вляво  са БСП, които са готови да направят всичко, за да съхранят партийната кариера на своя лидер, дори да влязат във всякаква коалиция”, коментира Манолова.

“Призовавам избирателите да спрем партиите, които са готови да влязат във война. Тъжните сцени, които наблюдаваме с млади руски момчета, призовани на фронта, утре могат да се случат и с нашите синове”, каза още Манолова.

Тя коментира кампанията “Не плащай!”, организирана от “Изправи се България”. “С нея искаме да кажем две неща - че хората не могат да си плащат сметките и че монополистите мамят своите клиенти”, заяви Манолова. “Разкрихме измамата в “Топлофикация” и друга - във Великотърновско, където на някои населени места нямаха вода с месеци”, поясни тя.

Манолова заяви още, че тази кампания ще се превърне във форма на бунт и гражданско неподчинение, ако след 2 октомври не бъдат предприети действия от партиите в парламента за поемане на ръста на битовите сметки на енергийно бедните.