Развлечения

Disney предложи 301 милиона долара на Джони Деп да се върне в Карибски пирати

  28.06.2022 18:00  
Disney предложи 301 милиона долара на Джони Деп да се върне в Карибски пирати

Джони Деп вероятно ще се завърне в "Карибски пирати", след като "Дисни" (Disney) му предложи 301 милиона долара, пише "Дейли Уайър" (Daily Wire), цитираlife.dir.bg.

Деп бе "изключен" от Пиратите през 2018 г., след като участва в пет филма, което изстреля творбата в боксофиса и я направи една от най-печелившите за всички времена. Наскоро съдебно жури установи, че Амбър Хърд е клеветила Деп в статия за домашно насилие, публикувана от "Вашингтон пост" през 2018 г. Твърди се, че Деп е бил освободен от ангажимента си по "Карибски пирати" отчасти заради твърденията в статията.

Австралийският вестник "Поптопик" (Poptopic) твърди, че "Дисни" са "много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора преди процеса за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за "Пирати"".

"...Това, което мога да ви кажа, е, че студиото вече е изготвило проект за филм за Джак Спароу - така че те много се надяват, че Джони ще им прости и ще се върне в ролята на своя емблематичен герой.

Компанията "подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп. Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в "Карибски пирати 6" и сериал на "Дисни Плюс" за ранния живот на капитана на Черната перла.