Бизнес

47 дуални ученици почистиха местността Оборище

  28.04.2022 08:59  
47 дуални ученици почистиха местността Оборище

Четиридесет и седем ученици от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, обучаващи се в класовете от 8 до 12 клас, се включиха в традиционната акция „Дуално Обучение – Добри и Отговорни“, която се организира от "Асарел Медет" АД.
Местността Оборище беше озарена с прекрасно настроение от неуморните младежи, а талисманът на дружеството ни – Маринчо, сияеше от специално направените за акцията тениски. По пътя учениците бяха поздравени от няколко туристи, както и от едно малко, черно-жълто „приятелче“ - дъждовник. След няколко снимки на новия им приятел (я за стори, я за пост), младежите продължиха към паметника на пълни обороти. Слънчевото време ги съпътстваше по време на цялата акция, а те разчистиха всяко парченце боклук, което забелязаха. В акцията „Дуално Обучение – Добри и Отговорни“ се включиха и преподавателите им инж. Лушка Маслева и Петрана Иванова.
Организирани игри бяха финалът на днешната акция, а природата в района на местността Оборище беше озарена от ентусиазма на тези 47 неуморни, добри и отговорни младежи.


Анкета

Ще успее ли контранастъплението на Украйна в Херсон?


Резултати