Коментари

Дилов-син: Властта натиска медиите, хаосът парализира държавата

  15.06.2021 18:26  
Дилов-син: Властта натиска медиите, хаосът парализира държавата

ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито противници. Единственият противник ни е хаосът, който е на път да парализира държавата. Това заяви водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас Любен Дилов, който даде начало на кампанията заедно с всички кандидати за народни представители. По думите му, чиновниците не работят, а треперят да не попаднат под ударите на локални и национални вендети, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Разумен живот ще има след 12 юли. Защото сега е неразумен… Президент, който не е президент, а кандидат-президент. Правителство, което не е правителство, а предизборен щаб. Видяхме, че и най-лошият парламент е по-добър от това да няма парламент”, посочи Дилов.

Според водача на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас, сред най-важните краткосрочни задачи е Планът за възстановяване и устойчивост, който в последно време е жертва на постоянни прекроявания, без всякакво публично обсъждане.

„Властта се упражнява в различни форми на натиск върху медиите, защото когато няма парламент, медиите са единствения коректив на властта”, каза още Любен Дилов.