Бизнес Новини

Моделът Диляна Попова е на корица в новия брой на GenicaNews

  14.04.2021 16:58  
Моделът Диляна Попова е на корица в новия брой на GenicaNews

Моделът Диляна Попова  в откровено интервю за новото специализирано здравно издание GenicaNews, на чиято корица е именно тя, споделя как да преминем през този така труден момент за целия свят. Диляна смята,че времената изискват да бъдем бързи, адаптивни и много креативни, за да оцелеем.

„Модата е първата ми любов, но не и единствена“, откровена е Диляна.

Тя допълва, че именно тя създава класови различия. Всички се стремят към скъпите брандове, но единици от тях наистина създават мода.

В новия брой на GenicaNews, д-р Цветелина Спиридонова говори за ваксините, антителата и свободните зони. Проф. Албена Тодорова представя статия за подобряване на диагностиката на сърдечно-съдовите заболявания и прецизиране на лечението им. Д-р Симеон Тимов в откровен разговор за мъжкото здраве. Д-р Мариела Хитова открива поглед към регенеративната физиологична медицина, а д-р Мариана Райчева говори за гениталните инфекции и това, че те са честата причина за нарушено репродуктивно здраве.

В този брой GenicaNews подробно ни запознава с ролята на вирус неутрализиращите антитела при преболедували и ваксинирани срещу COVID-19. Тестът за вирус неутрализиращи антитела - GenScript cPass може да бъде направен в лаборатория Геника.

Изданието на Атанас Месечков се разпространява напълно безплатно в няколко естетични клиники, във всички лаборатории Genica в страната и в цялата верига на хипермаркети „Фантастико“.