Развлечения

Прически от 90-те се завръщат тази есен

  24.09.2020 17:58  
Прически от 90-те се завръщат тази есен

Лятото отмина и заедно с това ни носи изтощена коса от слънцето и солта от морето. Ако не сте сигурни какво да правите с прическата си, няма нужда да се притеснявате, защото вашият фризьор ще ви предложи най-доброто решение. На мода се завръщат прически от 90-те години и това ще бъде най-актуалната тенденция тази есен, заяви Александър Върбанов, фризьор и собственик на салон Madness Beauty Experts. Според него на стария стил залагат големите коафьори на запад. Самият той е ученик на американски марки, на канадеца Алекс Чабът и на ливанската звезда Мунир.

Групите, на които подражавахме през 90-те бяха "Spice Girls", "All Saints", "Backstreet Boys", Aqua" "East 17". Те и големите певици от това десетилетие диктуваха не само музикалните ни предпочитания, но стила на обличане. Мнозина дори искаха да имат и идентични прически. 

Според коафьорът Рей Кристофър, по-детайлните прически от 90-те ще бъдат забелязани при все повече жени през новия сезон. Не си мислете, че плитките са само за плажа. Те могат да се носят и в офиса, зависи как са направени. 
 
Крис Апълтън, която се грижи за косите на Джей Ло и риалити звездата Ким Кардашян коментира че заради социалната дистанция, която ще продължим да спазваме, хората ще поемат някои рискове, проме някой прическите си през есента. А и все пак това, че прекарват повече време у дома, ще ги накара да се грижат по-добре за косата си и се избавят от обикновеното връзване на конска опашка, което отдавна вече им е омръзнало. 
 
Експертите посочват, че каквото и да изберат, завръщането към 90-те ще се усеща все повече. Някои трендове ще ни припомбят ученическите години и времето, в което в края на седмицата не се притеснявахме от това дали ще има какво да ядем, а дали ще ни пуснат на дискотека и има ли какво да облечем, за да се откроим на дансинга.
Прическите през 90-те години се очаква да станат хит за тийнейджърите и те вече пристигат в салона с готови снимки, допълни Александър Върбанов от Madness Beauty Experts.